Bordtennisklubben RBC Aarhus

Styrk dit spil - Køb dit eget padel bat

De fleste steder, man spiller padel, kan man låne udstyr omkring selve banerne. Men vi mener, at en rigtig padelentusiast naturligvis skal have sit eget padel bat. Er du af samme overbevisning, så kig her.

Velkommen til RBC Aarhus

RBC Aarhus er en bordtennisklub, som lægger vægt på både det sportslige og det sociale. Vores medlemmer er en blanding af børn, erhvervsaktive, pensionister og studerende.


Du er lige velkommen hos os, hvad enten du er tidligere dansk mester i single, eller du kun er vant til at spille bordtennis hjemme på stuebordet. Mange spiller for motionens og hyggens skyld og mange deltager i turnerings-bordtennis, hvor vi er med i mange rækker. 

Som ny er du velkommen til at bare at komme og spille med nogle gange, inden du beslutter dig for et medlemsskab.


Vi har træningstider mandage, tirsdage og torsdage - se tiderne i Holdoversigt i menuen for oven. Vores lokaler er placeret under Åby Bibliotek - Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230 Åbyhøj.


Vores sæson strækker sig fra begyndelsen af september til slutningen af april.


Er du nysgerrig og interesseret i at vide mere om klubben, så håber vi at denne hjemmeside vil være behjælpelig med at besvare dine spørgsmål, ellers skriv til os via 'Kontakt' eller direkte til de eneklte afdelinger nedenfor.


Senior - Følg os på facebook

Premium indhold
For at vise dette indhold skal klubben opgradere til Premium.

Ungdom - Følg os på facebook

Premium indhold
For at vise dette indhold skal klubben opgradere til Premium.

Senior kontakt

Ole Søndergaard, senior@rbcaarhus.dk, 20194128

Ungdom kontakt

Jacob Yde, ungdom@rbcaarhus.dk